26 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

FATMA KAYMAK

Ertuğrul Adnan Kaymak'ın annesi FATMA KAYMAK vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına mütekip Bozüyük Kasımpaşa camiinden kaldırılarak ilçe mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE SARKAN

Şevket Sarkan'ın annesi HATİCE SARKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Vezirhan Merkez Camii'nden kaldırılarak Belde Mezarlığı'na defnedilecektir.

ALİ TEZCAN

Yenipazar Doğubelen Ören KöyündenALİ TEZCANvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakipYenipazar Doğubelen Ören KöyCamii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 26.07.2019