27 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

GÜLDEN ÇINAR

Merhum Aysel Çınar ve Erol Çınar'ın gelini,1. Organize Sanayi Bölgesinde çalışan Birol Çınar'ın eşi,Eymen ve Ada Ceren Çınar'ın anneleri GÜLDEN ÇINAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına mütekip Dedeoğlu camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

FATİME ONUR

Ekrem Onur'un annesi,Kadriye Onur'un kayınvalidesi,Granitaş fabrikasında çalışan Engin Onur ve Porland Porselen'de çalışan Elif Onur'un babanneleri FATİME ONUR vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bolu Mengen Köprübaşı camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 27.07.2019