30 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ORHAN GÜNGÖR

Sabiha Güngör'ün eşi, Devlet Demiryollarında çalışan Erdal Güngör, İbrahim Güngör, Nurcan İnce, Fahriye Sorguncay ve Serap Yıldız'ın babaları, Karayollarından emekli ORHAN GÜNGÖR vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

FATMA TAMSOY

Recep KAYA'nın annesi FATMA TAMSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütekip Kütahya Emet Esatlar Köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 30.07.2019