04 Ağustos 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

AYŞE ÖZ

Devlet Demir Yollarından emekli merhumVeli Öz'ün eşi, Selman ve Süleyman Öz, Vildan Turhan, Gülcan Tufan ve Fatma Alkan'ın anneleri, AYŞE ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kapaklı Köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için 11:30'da İstasyon Mahallesi Nesrin Ergen Parkından araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

HASAN HÜSEYİN KURT

Müyesser Küçük, Sevim Kanber, Hüseyin ve Kadir Kurt'un babaları, İbrahim Küçük ve Halil Kanber'in kayınpederleri HASAN HÜSEYİN KURT vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ulupınar Köy camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 04.08.2019