05 Ağustos 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

AKİF DUMAN

Beşiktaş Mahallesi sakinlerinden Kadriye Demir'in babası, Sanayi çay ocağında çalışan Ayhan Demir'in kayınpederi, AKİF DUMAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yenipazar Selim Köy camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

AYHAN CENGİZ

Orhan, Burhan, Aydın, Erkan ve Faruk Cengiz'in abileri, AYHAN CENGİZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İmam Hatip Tatbikat camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

FATMA İNAL

Merhum Halil İnal'ın eşi, Muhsin İnal ve Nuray Güngör'ün anneleri, Mehmet Yoldaş'ın kardeşi, FATMA İNAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gülümbe Köyü Orta Mahalle Camii'nden kaldırılarak Gülümbe Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Eski Otogar üstünden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 05.08.2019