06 Ağustos 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MUSTAFA GÖKMEN

Zeynep Gökmen'in eşi, Zeki Gökmen, Zeliha Kocaman, Porland'da çalışan Fatma Küçükarı ve Turgut Özen Mermerde çalışan Zikri Gökmen'in babaları MUSTAFA GÖKMEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bahçecik Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

AYŞE AYDENİZ

Mustafa Aydeniz'in eşi, Bien Seramik de çalışan Ahmet Aydeniz ve Şükriye İdacı'nın anneleri, AYŞE AYDENİZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Yeniköy Camiiden kaldırılarak Yeniköy Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

HASAN ŞENER

Hatice Şener'in eşi,Recep ve Ahmet Şener,Ayşe Söğütlüoğlu,Nurşen Kaya ve Gülşen Çetin'in babaları pazarcı esnaflarından HASAN ŞENER vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Şerifpaşa camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 06.08.2019