07 Ağustos 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MÜŞERREF KARAYOL

Ertuğrulgazi Lisesinden emekli Merhum Ahmet Karayol'un eşi, İlknur, Kadir, Mahir Hasan ve Murat Karayol'un anneleri MÜŞERREF KARAYOL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İmam Hatip Tatbikat Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

İSMAİL KARADAĞ

Ahmet Karadağ ve Emine Tunca'nın babası,Devlet Hastanesinde çalışan Canan Özfidaner,Sadiye ve Cihan Tunca,Melike Kale,Betül Toprak'ın dedeleri Gölpazarı Bedi köyünden İSMAİL KARADAĞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Bedi köy camiiden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına, başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 07.08.2019