08 Ağustos 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

İSMAİL ERKÖSE

Emekli öğretmen Şerife Kavuştu'nun babası, Endüstri Meslek Lisesi emekli öğretmeni Ali Osman Kavuştu'nun kayınpederi, Bayırköy Eski Muhtarı Özgür Köse'nin dedesi Bayırköy Eski esnaflarından İSMAİL ERKÖSEvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bayırköy Belde Camii'nden kaldırılarak Belde Mezarlığı'na defnedilecektir.

METE GÖLCAN

Tünay ve Turgay Gölcan'ın babaları, Halit Gölcan'ın abisi, METE GÖLCAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Şerifpaşa camiiden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

HASAN ÇOLAK

Mehmet Çolak'ın kardeşi, İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan Cafer Çolak'ın amcası, Necmiye Köyünden Emekli İmam HASAN ÇOLAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bursa Nilüfer Hamitler Mahalle Camii'nden kaldırılarak Hamitler Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.08.2019