10 Ağustos 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

TEMEL DURSUN

İlimiz esnaflarından Emrah Dursun ve Rahim Dursun'un babaları,Ebutalip,İsrafil,Rüstem ve Mehmet Dursun'un amcaları,Köksal ve Baysal Arslan'ın enişteleri Türk Telekomdan emekli Erzurum'lu TEMEL DURSUN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kırklar camiiden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

İLYAS ERAT

Biosun da çalışan Mesut Erat ve Ümmü Sadıç'ın babaları İLYAS ERAT vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kızıldamlar köy camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ABDİ YALÇINKAYA

Türel Yalçınkaya'nın eşi,Aslı ve Merve Yalçınkaya'nın babaları,Bilecik esnaflarından MEHMET ABDİ YALÇINKAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İmamhatip Tatbikat camiinden kaldırılarak şehir Mezarlığına defnedilecektir.

HİDAYET UÇMAN

Temesist fabrikasında çalışan Özkan Uçman'ın babası HİDAYET UÇMAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı çarşı camiinden kaldırılarak Doğancılar köy Mezarlığına defnedilecektir.

NECLA UZUN

İlimiz esnaflarından Fevzioğlu Ahmet Uzun'un eşi,Fevzi Uzun'un annesi NECLA UZUN vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bahçelievler mahallesi Balahatun camiinden kaldırılarak Necmiye Köyü Mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için ikindi namazına müteakip Balahatun camiinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 10.08.2019