14 Ağustos 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

SEVİM GÜRAL

Merhum Osman Gezer'in eşi, Arslan Alüminyumda çalışan Engin Gezer'in annesi SEVİM GÜRAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozüyük Kandilli Köy camiiden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

FEVZİ ARAS

Sançimde çalışan Kadir Doğan,Taşıyıcılar Kooperatifinde çalışan Ömerlettin Günay, Biosunda çalışan Yaşar Bergel, Sanayi esnaflarından Şadi Özkan ve Merhum Nurullah Özer'in kayınpederleri FEVZİ ARAS vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Taşçılar Köy camiiden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 14.08.2019