17 Ağustos 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ŞAHİN ERSİN

Aşağıköyden Sevinç, Hatice, Cüneyt, Muhammed, Ahmet ve Mehmet Ersin'in babaları, Devlet Demiryollarından emekli ŞAHİN ERSİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Aşağıköy köy camiinden kaldırılarak Soğuksu mezarlığına defnedilecektir.

ŞEVKİ KARA

Gürcan ve İlhan Kara'nın babaları ŞEVKİ KARA vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Söğüt Geçitli köy camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 17.08.2019