26 Ağustos 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

HALİL ÖZDEMİR

Porland Porselen'de çalışan Hakan Özdemir ve Durden Plastik'de çalışan Gökhan Özdemir'in babaları, HALİL ÖZDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmangazi Camiinden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

HANİFE ŞAHİN

Bilecik eski esnaflarından Mustafa Şahin ve Demisaş fabrikasından emekli Abdullah Şahin'in anneleri, Bilecik esnaflarından Mesut Şahin'in babaannesi, HANİFE ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Necmiye Köy Camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için Kültür Sitesi üzerinden saat 16:00 da araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 26.08.2019