08 Eylül 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

YILDIRIM ÖZDEMİR

Nurten Özdemir'in eşi, Sema Özdemir, Şeyma Özdemir ve Esra Seren'in babaları, emekli sivil savunma müdürü YILDIRIM ÖZDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yediler Camiinden kaldırılarak İstasyon Mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL ERSÖZ

Seranit fabrikasından emekli Nazmi Ersöz'ün babası, Hüsniye Ersöz'ün kayınpederi, Şevval ve Yavuz Ersöz'ün dedeleri, İSMAİL ERSÖZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pazaryeri Çarşı camiinden kaldırılarak ilçe mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.09.2019