14 Ekim 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ŞÜKRÜ BULAMACI

Karayollarından emekli Remzi Bulamacı, Hayriye Ülken ve Selma Bulamacı'nın babaları, Belediye personellerinden Gizem Oral'ın dedesi, Köy Hizmetlerinden emekli ŞÜKRÜ BULAMACI vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Dedeoğlu Camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

SALİHA ÇETİN

Devlet Hastanesinden emekli Mehmet Ali Çetin'in eşi, Akbank'tan emekli Yücel Çetin, İl Özel İdareden emekli İbrahim Çetin ve Fatma Baydaş'ın anneleri, SALİHA ÇETİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Şerifpaşa Camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

EMİNE CAN

Eski esnaf Can Kasap'tan Mehmet Can'ın annesi, Bilecik esnaflarından Hüseyin Can'ın babaanesi, EMİNE CAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Selöz Köy Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MEHMET SADIK ERGİN

Hamit ve Bahattin Ergin'in babaları,Ahmet Gökçe'nin akrabası MEHMET SADIK ERGİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Toki Kuruluş Camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 14.10.2019