19 Ekim 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ENDER ÖZMAN

Naci Özman,Taci Özman ve Necmi Özman'ın abileri, ENDER ÖZMAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Şeker Fabrikası Camiinden kaldırılarak Eskişehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

SABRİYE ESENTÜRK

Teknik Ziraat'ten emekli Merhum Mehmet Esentürk'ün eşi, Köy Hizmetlerinden emekli Hüseyin Esentürk, 1. Organize Sanayi Bölgesinden emekli Halil Esentürk ve Semiha Doma'nın anneleri, Anıl ve Deniz Esentürk'ün babaanneleri, Uğur Doma'nın anneannesi, SABRİYE ESENTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Osmangazi Camiinden kaldırılarak Şehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ALİ RIZA DEMİRHAN

Telekomdan emekli Özlem Demirhan'ın kayını , Pazaryeri esnaflarından Ziya Demirhan'ın abisi, ALİ RIZA DEMİRHAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Pazaryeri Dereboğaz Camisinden kaldırılarak Pazaryeri Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 19.10.2019