20 Ekim 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

UĞUR BÖCEK

Merhum Sebahattin Böcek ve Hatice Efe Böcek'in oğulları, UĞUR BÖCEKvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Deresakarı köy Camisinden kaldırılarak Gemiciler Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

EMİNE ERDEM

Karayollarından emekli merhum İsmail Erdem'in eşi, Ahmet Erdem, Kadir Erdem ve Nevin Yavuz'un anneleri, Agah Yavuz'un kayınvalidesi, EMİNE ERDEM vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Yediler Camiisinden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

REMZİYE VARAN

Hüseyin Varan'ın eşi, Ayhan Varan, Ayfer Aksu ve Elif Akcan'ın anneleri, Metin Aksu ve Özgür Akcan'ın kayınvalideleri, REMZİYE VARAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Yediler Camiisinden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 20.10.2019