21 Ekim 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MUSTAFA ERASLAN

Sabri Eraslan, Ali Osman Eraslan ve Porland fabrikasında çalışan Ayşe Elmas'ın babaları, Atilla Elmas'ın kayınpederi, Eski taksici esnaflarından MUSTAFA ERASLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kurtköy Camiisinden kaldırılarak Kurtköy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

PERİHAN KARAMOLLA

Belediye'den emekli merhum Hasan Karamolla'nın eşi, Yılmaz ve İbrahim Karamolla, Elmas Duman ve Rahime Kaba'nın anneleri, Belediye de çalışan Yaşar Kaba'nın kayınvalidesi PERİHAN KARAMOLLA vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Başköy Aşağı Camiisinden kaldırılarak Başköy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 21.10.2019