24 Ekim 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

LÜTFİ AYDEMİR

Mehmet Aydemir,Cengiz Aydemir ve Hatiye Belen'in babaları,Cenk ve Caner Aydemir'in dedeleri LÜTFİ AYDEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Demirköy Camiinden kaldırılarak köy Mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HAYRİ AYDIN

Adliyeden emekli Remzi Aydın'ın kardeşi, Metin Aydın'ın babası, HAYRİ AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Eskişehir Mahmut Sami Ramazanoğlu Camiisinden kaldırılarak Pazaryeri İlçesi Esemen Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 24.10.2019