27 Ekim 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

GÜLTEN ESEN

Merhum Naime ve Ali Osman Yıldız'ın kızları,Taksici Nazmi Esen'in eşi,Dilek,Cem ve Cenker Esen'in anneleri,Kemal ve İsmail Yıldız'ın kardeşleri,Belediye çalışanı Reşat Esen'in yengesi GÜLTEN ESEN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Aşağıköy Camiinden kaldırılarak köy Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

KAFİYE YILMAZ

İlimiz sakinlerinden Sabri Güven'in kayınvalidesi,Ayşe Güven'in annesi KAFİYE YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Yediler Camiinden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 27.10.2019