30 Ekim 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ORHAN GARGİ

Ayhan Gargi'nin kardeşi,Okan Selçuk,Akın ve Volkan Gargi'nin babaları,Atakan ve Bartu Gargi'nin dedeleri ORHAN GARGİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Dedeoğlu Camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

SELFİNAZ ER

Bilecik esnaflarından Emin Ferik ve İlker Emir'in kayınvalideleri Ekrem,Mehmet,İhsan,Erol Er ve merhum Zafer Er'in anneleri, SELFİNAZ ER vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Söğüt Kayabalı köy Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:00 da Kültür Sitesi Üzeriden araç kaldırılacaktır

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 30.10.2019