04 Kasım 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MUTEBER İPEK

Gülümbe köyü sakinlerinden merhum Erhan İpek'in eşi, Nezahat Gürün ve Mustafa İpek'in anneleri, MUTEBER İPEK vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Gülümbe köyü Orta Mahalle köy Camiinden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

NALAN ALTAY

Bilecik esnaflarından Fikret Büyükavcı'nın kayınvalidesi, Hatice Büyükavcı'nın annesi, NALAN ALTAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Bolu yelkenler köyü Camiinden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 04.11.2019