05 Kasım 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

FUAT KAHRAMAN

Nafiye Kahraman'ın eşi, Merhum Mustafa Paşa'nın damadı,Yeliz ve Yasemin Kahraman'ın babaları, Ahmet, Mehmet ve Elmas Paşa'nın enişteleri FUAT KAHRAMAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip İmam Hatip Tatbikat Camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

FATMA SAPMAZ

Hasibe Güven, Ahmet, Mustafa ve Hasan Sapmaz'ın anneleri, FATMA SAPMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Abadiye köyü Camiinden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

EMİNE DİNÇER

Tedaş'tan emekli Mehmet Dinçer'in annesi EMİNE DİNÇER vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Karaköy Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 05.11.2019