08 Kasım 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

SERKAN OKUMUŞ

Tedaş'tan emekli merhum İmdat Okumuş ve Medine Okumuş'un oğulları, Altan Okumuş'un kardeşi SERKAN OKUMUŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazını müteakip Dedeoğlu Camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MEHMET FİLİZ

Naciye Filiz'in eşi, Özcan Filiz ve Emel Karip'in babaları, Habaşta çalışan Murat Karip'in kayınpederi, Köy hizmetlerinde çalışan MEHMET FİLİZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip İstasyon Camiinden kaldırılarak İstasyon mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.11.2019