11 Kasım 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

CAHİDE KADI

Hava Kuvvetlerinden emekli Astsubay Halil Kadı'nın eşi, Eskişehir Sosyal Güvenlik Kurumunda çalışan Hakan Kadı ve Burcu Bozkurt Kadı'nın anneleri CAHİDE KADI vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Cumhuriyet Mahallesi Osmangazi Camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MELİH DÖNER

Demiryollarından emekli Osman Döner'in oğlu, Mehmet Döner'in abisi MELİH DÖNER vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bekdemir köy Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MEDİHA KILINÇ

Bahçecik Köyünden Mustafa Çakır'ın kardeşi, Nursel Başat'ın halası MEDİHA KILINÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip İnegöl Eymir Köy Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

MUKADDES ERASLAN

Merhum Bayram Eraslan'ın eşi MUKADDES ERASLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Alpagut Köy Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 11.11.2019