12 Kasım 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ALİRIZA AKIN

Devlet Hastanesinden emekli Hatice Akın'ın eşi, Devlet Hastanesinden emekli Avni Akın'ın abisi, Mustafa ve Müjdat Akın'ın babaları, Devlet Hastanesinden emekli ALİRIZA AKIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bozüyük Türbe Camiinden kaldırılarak Bozüyük Kızılca Pınar Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

AYŞE GÜLER

Köy Hizmetlerinden emekli Yaşar Güler'in eşi, Şaban ve Ömer Güler'in anneleri AYŞE GÜLER vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Vezirhan Kayalar Mahallesi Üçler Camiinden kaldırılarak Kayalar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 12.11.2019