13 Ocak 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

SELİME TALİH

Merhum Necati Talih'in eşi, Adem, Muharrem, Semra ve Seher Talih'in anneleri SELİME TALİH vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Kayıboyu Camisinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MUKADDES AYDIN

Selbükü köyünden merhum İbrahim Aydın’ın eşi, Mustafa Aydın’ın annesi,Mehmet Arsakay ve Doğan Uygun’un kayınvalidesi, MUKADDES AYDIN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Selbükü köy Camiinden kaldırılarak köymezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ÖZDEMİR

Sağlık Müdürlüğünden emekli Sami Özdemir, Bozüyük esnaflarından Kazım Özdemir, Şaban Özdemir, Şükriye Mert, Saniye Erkal, Saadet Özdemir ve Hazel Turgut'un babaları İstasyon eski esnaflarından MEHMET ÖZDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Bozüyük Merkez Kasımpaşa Camisinden kaldırılarak ilçe mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 13.01.2020