14 Ocak 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

ADNAN ATAR

Diler Atar’ın eşi,Altan Atar’ın babası,Emrah Masat’ın kayınpederi Devlet Demir Yollarından emekli ADNAN ATARvefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Şerifpaşa Camiinden kaldırılarak şehirmezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ŞERİFE ÇALIŞKAN

Köy Hizmetlerinden emekli Ali Osman Çalışkan'ın annesi ŞERİFE ÇALIŞKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Gülümbe Taşlı Mahalle Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 14.01.2020