15 Ocak 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

NEFİZE NOYAN

Merhum taksi şoförü esnafı Hakkı Noyan'ın eşi, Demirsaştan emekli Kenan Noyan, Hatice Sağlam ve Gönül Dede'nin anneleri NEFİZE NOYAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Dedeoğlu Camisinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilmiştir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

VESİLE KÖSE

6 Nolu Minibüsçüler Koop Başkanı Mehmet Köse'nin annesi  VESİLE KÖSE vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Beyce Köy Camisinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 15.01.2020