17 Ocak 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

HATİCE ARSLAN

Kavaklı köyünden Muharrem Arslan'ın annesi HATİCE ARSLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kavaklı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MÜZEYYEN KASIM

Porland'tan emekli Hüseyin Kasım'ın annesi MÜZEYYEN KASIM vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Gölpazarı Küçüksusuz köy camisinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

CEMİLE VAROL

Mustafa Ayyıldız ve Yaşar Zanbak'ın kayınvalideleri CEMİLE VAROL vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Kınık Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 17.01.2020