18 Ocak 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

SANİYE YEGİN

Şahmerdan Yegin ve Fuat Yegin’in anneleri,Emre Yegin’in babannesi SANİYE YEGİN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Dedeoğlu Camiinden kaldırılarak şehirmezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

KAMİL ÖZGÜL

Neriman Özgül’ün eşi,Resül Özgül ve Salih Özgül’ün babaları KAMİL ÖZGÜL vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Kurtköy merkez Camiinden kaldırılarak köymezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MUSTAFA UYMAZ

Mustafa Uymaz’ın babası MUSTAFA UYMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Gülümbe Orta mahalle Camiinden kaldırılarak köymezarlığına defnedilecektir.

EMİNE TUTKUN

Bilecik Belediye çalışanı Sinan Karabulut,Porlandda çalışan İbrahim Keskin ve Bilecik Esnaflarından Turgut Çetinkaya’nın kayınvalideleri EMİNE TUTKUN vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Pazaryeri Yenimahalle Camiinden kaldırılarak ilçe mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 18.01.2020