22 Ocak 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

MÜYESSER YILMAZ

T.C.D.D'den emekli Kepirler köyünden merhum Cevat Yilmaz’in eşi, Şerife Yilmaz ve Gülser Şentürk’ün kardeşleri Vezir madencilikte çalışanMehmet Ali lmaz ve Devlet hastanesinde çalışan Sadik Yılmaz’ın teyzeleri MÜYESSER YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Şerifpaşa camiinden kaldırılarak Kepirler köyünde köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

RABİA AKKAŞ

Deresakarı köyünden merhum Mehmet Akkaş'ın eşi, Merhum Fevzi Akkaş, Ali Akkaş, Asiye Çiflikli, İsmail ve Bülent Akkaş'ın anneleri RABİA AKKAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Deresakarı Köy Camii'nden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

ABDULLAH YILDIZ

Sebahattin,Mustafa,Reşet ve Aynur Çolak’ın dayıları ABDULLAH YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Okluca Köy Camii'nden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 22.01.2020