23 Ocak 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

AYŞE YILDIRIM

Koyun Köy’den Hüseyin Yıldırım’ın eşi,Porland fabrikasında çalışanBahattin Yıldırım’ın annesi,Bilecik eşraflarından İbrahim Koç’un ablası AYŞE YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Koyun Köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

FATMA DOĞU

Emekli öğretmen İsmail Doğu’nun eşi,Anadolu Lisesi öğretmeni Ramazan Doğu ve Ahmet Doğu’nun anneleri FATMA DOĞU vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Osmangazi camiinden kaldırılarak İlyasca köy mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET YILDIZ

Yaşar Yıldız'ın babası, Hasan Yıldız'ın oğlu MEHMET YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Beyce köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

FERİDE ÖZTÜRK

Büyükbelen köyünden Yaşar Öztürk ve Nazile Dönmez'in anneleri FERİDE ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Büyükbelen Köy Camii'nden kaldırılarak Büyükbelen Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 23.01.2020