27 Ocak 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

DOĞUKAN KAYA

Eski Bilecikspor futbolcularından Aslan Kaya ve Şafak Kaya'nın oğulları, Murat Yalçın'ın yeğeni DOĞUKAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Şeyh Edebali Orhangazi Cami'nden kaldırılarak Künceyiz Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HALİSE KÖSE
Dürdiye Gümrah ve Hatice Köse'nin anneleri, İsmail Gümrah'ın anneanesi HALİSE KÖSE vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip İlyasca Köy Cami'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

SAADET MEYDAN

Mustafa Meydan'ın annesi, Hüseyin Pehlivan ve Ragıp Balkan'ın kayınvalideleri SAADET MEYDAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Küre Köyü Orhangazi Cami'sinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için saat 14:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

YUSUF İLMEK

Yunus İlmek, Müberra Memiş ve Mürvet Özdemir'in babaları, İdris, Yakup, Eyüp ve Abdullah İlmek, Samime Elmas ve Rukiye Başçı'nın abileri YUSUF İLMEK vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip İstasyon Cami'sinden kaldırılarak İstasyon Mezarlığına defnedilecektir.

ALİ SARAÇ

Doğanlar Kapı Kolları'nda çalışan Mustafa Saraç ve Bien Seramik'te çalışan Ramazan Saraç'ın babaları ALİ SARAÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Gölpazarı Söğütcük Köy Camisinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 27.01.2020