30 Ocak 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

ALİ ENÇ

Salih Enç,Endüstri Meslekte çalışan Engin Enç ve Nuri Enç’in babaları,Müştak Çelik’in dayısı ALİ ENÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Elmabahçe köycamiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenaze için saat 12:00 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ZEKERİYA AKSOY

Turgut Özen mermerde çalışan Niyazi Aksoy,Cengiz,Yaman ve Dilek Aksoy’un babaları ZEKERİYA AKSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Pelitözü camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenaze için namaza mütakip Pelitözü köy camiinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 30.01.2020