02 Şubat 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

MEMNUNE YAZICI

Kavaklı Köyünden Ali Osman Yazıcı’nın annesi MEMNUNE YAZICI vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kavaklı Köy Camisinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ŞADUMAN KAYNAR

Fikret Kaynar'ın eşi, Kemal Yıldırım'ın kızı, Hasan yıldırım ve Nur Emiroğlu'nun kardeşleri, Ersel Emiroğlu'nun baldızı ŞADUMAN KAYNAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğlen namazını müteakip Vezirhan Köprülü Mehmet Paşa Camisinden kaldırılarak Vezirhan Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 02.02.2020