05 Şubat 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

HİCAZİYE ALPAY

Bilecik Çavuşköy'den Ramazan Alpay ve Cemil Alpay'ın anneleri HİCAZİYE ALPAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Çavuşköy Camisinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

FATMA ÖZTÜRK

Tezacan Ergün, Ramazan ve Özcan Öztürk'ün anneleri, Sezai Ergün'ün kayınvalidesi FATMA ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Gölpazarı Bayat Köy Camisinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE KURNAZ

Erkan Kurnaz ve Metin Kurnaz'ın anneleri  Cumalıköyden EMİNE KURNAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Cumalı Köy Camisinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için 15:00'da Tepebaşından araç kaldırılacaktır.

CEMALETTİN AYBATI

Merhum Mehmet Aybatı'nın oğlu, Merhum İsmail Özgül'ün damadı, Karayollarından emekli Canan Aybatı'nın eşi, Aşkın Aybatı'nın babası CEMALETTİN AYBATI vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Dedeoğlu Camisinden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 05.02.2020