07 Şubat 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

SAFİYE ÖZMEN

Devlet Demiryollarından emekli merhum Kasım Özmen'in eşi, Leyla Yılmaz, Ayla Uysal ve Hülya Özmen'in anneleri, Erdoğan Uysal'ın kayınvalidesi SAFİYE ÖZMEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazını müteakip Yediler Camisinden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MUAZZEZ TUNCEL

Merhum Kadir Dedeoğlu'nun kızı MUAZZEZ TUNCEL vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Bursa Tophane Şehadet Camisinden kaldırılarak Pınarbaşı Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 07.02.2020