09 Şubat 2020 Tarihli Vefat Bilgileri

AYTEN TUNCEL

Zafer Tuncel'in eşi, Gökhan ve Volkan Tuncel'in anneleri AYTEN TUNCEL vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Dedeoğlu camisinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HASAN BOZKAYA

Küplü köyünden Ayşen,Oğuz,Murat Bozkaya ve Selma Çetinkaya'nın babaları HASAN BOZKAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 09.02.2020